Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Actie blokhutten

Mooie blokhutten tegen een scherpe prijs!

Artikelen 10 tot 10 van 10 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 10 tot 10 van 10 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Actie blokhutten

De mooiste blokhutten tegen een scherpe prijs vindt u bij Blokhutweb. De actie blokhutten zijn tot wel 200 euro afgeprijsd. Of u nu een grote of een wat kleinere tuin heeft, door het grote aanbod voordelige actie blokhutten vindt u zeker wat u zoekt.

De actie blokhutten Emmeloord en Urk zijn wat kleiner en perfect te gebruiken voor opslag van tuinmeubelen of een aantal fietsen. Met de dubbele deuren met echt glas kunt u uw spullen gemakkelijk in- en uitdragen. Natuurlijk kan een actie blokhut ook als tuinhuisje gebruikt worden waar u in de zomer van het mooie weer kunt genieten. Dan zijn de wat grotere actie blokhutten, bijvoorbeeld het model Nagele echt wat voor u. In de blokhut valt veel licht binnen door de twee ramen die aan weerszijden van de dubbele deur geplaatst zijn. Deze blokhut heeft maar liefst een oppervlakte van 10,61m²! Met een houtdikte van 28 mm heeft u een robuuste blokhut. Om zo’n grote actie blokhut goed te plaatsen is het verstandig om funderingsbalken van hardhout aan te schaffen, die ervoor zorgen dat de blokhut stevig op de bestrating staat.

Onder de actie blokhutten vindt u ook modellen met een luxe zijaanbouw, bijvoorbeeld de sfeervolle blokhut Marknesse. De ruime blokhut is voorzien van dubbele deuren en een plat dak. De luifel is aan de achterzijde dicht, waardoor u beschut zit. Een prachtige plek om mooie tuinmeubelen neer te zetten en heerlijk van zomerse avonden te genieten met familie en vrienden.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur