Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Blokhut en tuinschuurtje

Hier bieden wij een breed assortiment aan blokhutten en tuinhuisjes van goedkope tot moderne tuinhuizen. Een blokhut als tuinberging of fiestenberging voor elke gewenst doel hebben wij een gepaste blokhut voor u in ons assortiment. Als tuinschuurtje zijn onze blokhutten van blokhutprofiel hout goed te gebruiken. Om zelf een houten schuur te bouwen zijn wij ook het adres om u verder te helpen.

Blokhut en tuinhuis

Bij Blokhutweb vindt u blokhutten en tuinhuisjes in alle soorten en maten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een robuuste blokhut met klassieke uitstraling of een moderne variant? U vindt het hier in ons grote assortiment. Een blokhut of tuinhuis is echt een verrijking voor uw tuin. Niet alleen als schuur of opslagruimte, maar ook om lange zomeravonden te genieten van het mooie weer op uw veranda of onder de luifel.

Als extra opslagruimte in uw tuin is een tuinschuurtje ideaal. Geen rondslingerend speelgoed of gereedschap meer en uw tuin oogt een stuk ruimer. Wij hebben een gepaste oplossing voor al uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de blokhutten met plat dak? Deze kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd en bieden voldoende ruimte om zowel fietsen als tuinmeubelen in op te slaan. De klassiek ogende blokhutten met luifel zijn een lust voor het oog. Met de openslaande deuren kunt u een gezellige zitruimte in de tuin creëren. U blijft dan beschermt tegen de elementen en bergt uw meubelen makkelijk weer op.

Onze blokhutten en tuinhuisjes worden als pakket geleverd. Door het handige stapelsysteem kunt u uw blokhut of tuinhuis zonder problemen zelf opbouwen. Kijkt u ook eens tussen onze vele afgeprijsde blokhutten in de categorie acties. Voor scherpe prijzen bent u bij Blokhutweb aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies, u kunt zowel telefonisch als via email contact opnemen. Ook voor vragen over leveringen staan wij voor u klaar.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur