Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Hondenhok

Hondenhokken kopen Hondenhokken worden met een bouwtekening geleverd. Een goedkoop hondehok kopen als bouwpakket is voordeliger dan zelf een hondenhok maken. Onze hondenhokken zijn van Noord Europees kwaliteit (hout)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Hondenhok

Een prachtig hondenhok in de tuin is ideaal als buitenverblijf voor uw viervoeter. Onze hondenhokken zijn van goede kwaliteit hout en volledig waterbestendig door de dakleren dakbedekking. Uw hond kan ook ’s nachts zonder problemen buiten blijven. De hondenhokken van Blokhutweb zijn gemaakt van Noord Europees hout en zeer scherp geprijsd.

U kunt kiezen voor verschillende modellen, zoals een hondenhok met zadel dak of met plat dak en uiteraard kunt u kiezen uit verschillende maten. Wij hebben hokken voor alle soorten honden. Mocht u nu niet helemaal zeker zijn welk hondenhok u het beste kunt kopen dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kijken samen met u naar de best mogelijke aankoop. U kunt onze hondenhokken ook in de showroom in Emmeloord komen bekijken.

De hondenhokken worden bij u afgeleverd als bouwpakket en zijn voorzien van een goede bouwtekening, zodat u het hok zelf in elkaar kunt zetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Hondenhok Labrador? Dit hok is zeker niet alleen voor labradors te gebruiken, maar geeft een goede indicatie van de juiste afmetingen. Dit hondenhok heeft een ingang aan de voorzijde, maar ook een af te sluiten deur aan de zijkant, zodat u makkelijk toegang heeft tot het hok om het schoon te kunnen maken. De ingang aan de voorzijde is volledig omlijst met roestvrij staal, zodat het hok lang mooi blijft. U vindt bij ons robuuste hondenhokken waar u en uw hond lang plezier van zullen hebben.