Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
 • De mooiste blokhutten
 • Altijd scherpe prijzen
 • Snelle levering & top service
 • Showroom van 500m²

Kattenverblijf

Een kattenverblijf is een buitenverblijf voor katten zeer geschikt voor een veilig verblijf van uw katten in de buitenlucht.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • kattenverblijf

  2 review(s)
  Hét buitenverblijf voor uw kat. Eigen fabrikaat van hoge kwaliteit.
  BxHxD 210 x 195 x 130 cm
  € 267,50
  Meer info

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Kattenverblijf

Katten zijn huisdieren die het heerlijk vinden om ook vaak buiten te kunnen zijn. Vaak is het echter zo dat u al snel geen zicht meer op uw kat heeft wanneer deze in de tuin los kan lopen. Een kattenverblijf voor buiten is dan een ideale oplossing. Met een grote kattenren als kattenverblijf zorgt u ervoor dat uw kat niet kan ontsnappen, maar toch van de buitenlucht kan genieten.

Voor nog geen 250 euro kunt u bij Blokhutweb een ruim kattenverblijf van 210 x 130 cm bestellen. Met een hoogte van 195 cm kan uw kat alle kanten op. De kattenverblijven zijn gemaakt van kaders van geïmpregneerd hout en grote panelen van verzinkt gaas. Door het waterdichte dak kan uw kat ook met minder goed weer gewoon naar buiten. Het kattenverblijf is toegankelijk via een deur aan de zijkant. Deze deur is groot genoeg, zodat u makkelijk zelf naar binnen kan om uw kat eruit te halen.

Het kattenverblijf wordt in vaste maten als bouwpakket geleverd, maar is ook uit te breiden met extra panelen van gaas. De verlengset zorgt voor een extra meter in lengte en naast twee extra zijpanelen wordt ook een extra dakpaneel meegeleverd. Zo kunt u ook voor meerdere katten een mooi kattenverblijf in de tuin neerzetten. Met enkele trappen en planken kunt u gemakkelijk zelf een mooie ruimte voor uw katten creëren. Bestelt u meteen online? Dan leveren wij uw kattenverblijf binnen 10 werkdagen.