Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Kippenhok

Een Kippenhok kopen wij hebben verschillende goedkoop kippenhokken. U kunt veel tijd en geld besparen door een kippenhok als bouwpakket te kopen i.p.v. zelf een kippenhok maken. Elke kippenhok is voorzien van een bouwtekening kippenhok.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Kippenhok

Om kippen te houden in de tuin hoeft u niet op een boerderij te wonen. Met een mooi kippenhok kunt u kippen ook prima in een wat kleinere tuin houden. De kippenhokken van Blokhutweb zijn voordelig geprijsd en worden als bouwpakket geleverd met een duidelijke beschrijving, waardoor u het kippenhok in een handomdraai in elkaar heeft.

U kunt bij ons terecht voor de mooiste kippenhokken die voorzien zijn van een ruim nachthok. U houdt altijd zicht op de dieren door het raampje aan de voorzijde. Daarnaast zijn onze kippenhokken voorzien van een extern legnest. Goed voor de kippen en u kunt bij het ontbijt een vers eitje eten!

Om het kippenhok goed schoon te kunnen houden is een uitschuifbare mestlade ingebouwd. De kippenhokken zijn voorzien van een grote buitenren die volledig is afgezet met gaas. Bij veel modellen is de ren ook overdekt door het schuine dak, waardoor de kippen ook met slecht weer naar buiten kunnen.

De materialen waarmee onze kippenhokken gemaakt zijn, zijn zeer diervriendelijk. Het stevige vurenhout zorgt daarnaast voor een robuust onderkomen voor uw dieren. Ook voor de wat grotere maten kippenhok kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van het kippenhok Ardenner? Dit hok met de grote overdekte buitenren is geschikt voor meerdere dieren. Via de loopplank is het nachthok bereikbaar. Deze blijft waterdicht door de goede kwaliteit dakleren bedekking. Veel van onze kippenhokken zijn te bezichtigen in de showroom, kom dus snel langs!