Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Konijnenhok

konijnenhok kopen voor buiten of binnen, met of zonder ren. Wij hebben wel een goedkoop konijnenhok Elke konijnenhok heeft een konijnenhok bouwtekening.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Konijnenhok

Wanneer u een konijn gaat kopen is een mooi hok natuurlijk heel belangrijk. Bij Blokhutweb bent u aan het juiste adres voor een konijnenhok voor binnen of buiten. Voor nog geen 120 euro heeft u een prachtig konijnenhok.

Konijnenhok Hollander is gemaakt van geïmpregneerd hout en kan ook makkelijk buiten staan. Door het ingebouwde nachthok blijft uw konijn ook gedurende de nacht warm. Het nachthok is te openen door een houten deurtje. De ren is voorzien van een verzinkt gaaspaneel met grote ruif voor hooi. Het platte dak met groen dakleer zorgt voor een waterdichte afwerking en omdat het konijnenhok op pootjes staat, kunnen andere dieren er niet bijkomen en blijft uw konijn veilig.

Wanneer u meerdere konijnen heeft is een groter hok natuurlijk ideaal. Ons konijnenhok Dubbeldekker biedt ruimte aan 4 konijnen. Met een totale afmeting van 134 x 130 cm en 60 cm diep, is dit hok zeer ruim. Alle hokken zijn afzonderlijk van elkaar te openen door de deurtjes van verzinkte gaaspanelen. De hokken zijn hierdoor ook gemakkelijk schoon te maken. Wanneer er meer ruimte nodig is, kunt u de tussenschotten verwijderen waardoor er twee grote hokken ontstaan.

Deze en vele anderen konijnenhokken vindt u in ons grote assortiment. Veel van onze producten zijn ook te bekijken in onze showroom, zodat u een goed beeld heeft voordat u een aankoop doet. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze en zijn voor vragen zowel telefonisch als via email te bereiken.