Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
 • De mooiste blokhutten
 • Altijd scherpe prijzen
 • Snelle levering & top service
 • Showroom van 500m²

Tuinoverkapping

Met een tuinoverkapping heeft u een terrasoverkapping in uw tuin, voor o.a. een buitenkeuken, deze vrijstaande veranda van hout kan tevens ook een carport overkapping zijn

Artikelen 1 tot 9 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuinoverkapping

Een tuinoverkapping kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan een mooie overkapping voor uw zitgedeelte en terras of als overkapping om een buitenkeuken tegen neerslag te beschermen. Omdat de tuinoverkapping geheel vrij kan staan en u deze dus overal neer kunt zetten, is het zelfs goed te gebruiken als carport.

Ons grote aanbod bestaat niet alleen uit tuinoverkappingen zonder wanden, zoals de prachtige vrijstaande tuinoverkapping van Douglashout, maar ook veel modellen die voorzien zijn van één of meerdere wanden. Dit geeft extra comfort wanneer u lange tijd buiten zit, vooral tijdens de avonden of op de wat koudere zomerdagen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze kapschuur van Douglashout of de kapschuur Economy? Dit laatste model bestaat geheel uit dichte wanden en geeft zeer goede bescherming, maar is ook volledig naar uw wensen aan te passen. Naast het basispakket kunt u kiezen voor het type dakbedekking, zoals dakpannen of metalen dakpanplaten of zelfs een prachtig en sfeervol rieten dak. Daarnaast is het mogelijk om ook open wanden te kiezen.

Voor alle mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen en een bezoekje komen brengen aan onze showroom. Hier tonen wij u graag de verschillende modellen en kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze tuinoverkappingen worden als bouwpakketten geleverd met een goede beschrijving, zodat u de tuinoverkapping zelf in elkaar kunt zetten. Welk model u ook kiest, u kunt een heerlijke zomer tegemoet zien met een sfeervolle overkapping in uw tuin.