Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinoverkapping Douglashout

Een tuinoverkapping van Douglashout krijgt u een mooie terrasoverkapping. Douglashout geeft een robuuste uitstraling aan een buitenverblijf in uw tuin. Voor maatwerk in Douglashout tuinoverkappingen bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Tuinoverkapping Douglashout

Met een tuinoverkapping van Douglashout brengt u niet alleen sfeer in uw tuin, maar bent u ook verzekerd van goede kwaliteit. Bij Blokhutweb hebben wij verschillende soorten tuinoverkappingen van Douglashout voor u. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een tuinoverkapping van Douglashout met een plat dak of in het model kapschuur. Beide bieden veel mogelijkheden en passen bij elk type tuin.

Of u nu een moderne of toch liever een klassieke uitstraling aan uw tuin geeft, met een tuinoverkapping van Douglashout zit u altijd goed. Deze overkappingen hebben een robuuste uitstraling en zijn goed te combineren met verschillende stijlen tuinmeubelen. Bij de verschillende tuinoverkappingen van Douglashout kunt u vaak zelf de gewenste overkapping samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor open of dichte wanden.

Vaak is het goed om eerst de mogelijkheden eens te komen bekijken. Dat kan bij ons in de showroom, waar wij verschillende modellen voor u opgebouwd hebben. Neemt u liever telefonisch contact op? Wij staan u graag te woord tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

De tuinoverkappingen van Douglashout worden zonder extra verzendkosten bij u thuis afgeleverd. Met de goede bouwbeschrijving heeft u uw nieuwe tuinoverkapping binnen korte tijd in de tuin staan. U kunt er voor zorgen dat u meteen de juiste bevestigingsmaterialen in huis haalt waardoor u niet eerst nog extra spullen in huis hoeft te halen, maar meteen dezelfde avond al van uw nieuwe aankoop kunt genieten.