Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinkist

Een tuinkist is ideaal voor het opbergen van al uw buitenspullen. Zeer handig als opbergkist

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Tuinkist

Een mooie en hele praktische manier om allerlei tuinspullen op te slaan is in een tuinkist. Een tuinkist kan in verschillende maten besteld worden. Blokhutweb heeft rechthoekige tuinkisten van hoge kwaliteit waarin u uw spullen veilig op kunt bergen.

De tuinkist Lutra Mol kan bijvoorbeeld goed tegen een muur geplaatst worden en neemt niet alleen weinig ruimte in beslag, maar staat ook nog eens heel leuk. Een tuinkist geeft sfeer aan uw tuin. Onze tuinkisten zijn onderhoudsvrij en gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Het KOMO-keur geeft blijk van de duurzaamheid van het hout, het is zonder enige schadelijke stoffen vervaardigd.

De kisten zijn waterbestendig en zijn voorzien van uitstekende ventilatieroosters, zodat uw eigendommen mooi blijven ook wanneer ze voor lange tijd in de tuinkist worden opgeslagen. Wij leveren de tuinkisten niet in een bepaalde kleur, maar u kunt elke gewenste kleur in beits aanbrengen op uw kist om deze helemaal bij uw tuinstijl te laten passen, voor elke tuin een prachtige toevoeging.

U kunt de tuinkist bijvoorbeeld bij uw terras plaatsen en extra kussens of dekens opbergen. U heeft deze spullen dan altijd bij de hand en hoeft niet eerst te gaan zoeken wanneer de zomeravonden wat kouder worden en u graag nog even van de avond wilt genieten.

U kunt bij de bestelling kiezen voor tuinkisten met een deksel met of zonder gasveren. Ook voor de grote opslag hebben wij voor u de tuinkist die u zoekt, kijk snel in ons assortiment en bestel vandaag nog.