Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Blokhutweb.nl
  • De mooiste blokhutten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinschuur

Een tuinschuur is een zeer handige opberger. Laat direct thuisbezorgen en creëer meer opbergruimte in uw tuin.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Tuinschuur

De perfecte opberger voor uw tuin is een tuinschuur. Een mooie tuinschuur zorgt er niet alleen voor dat uw spullen netjes kunnen worden weggeborgen, maar geeft ook sfeer aan uw tuin. Bij Blokhutweb hebben wij tuinschuurtjes in verschillende maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van tuinschuur Olaf? Door de dichte deur bergt u uw fietsen of tuinmeubelen veilig op.Daarnaast zorgt het lessenaarsdak er voor dat neerslag niet op het dak blijft liggen, hetgeen lekkages doet voorkomen.

De tuinschuur wordt geleverd met bijhorende vloer, bestaande uit geïmpregneerde vloerplanken voor een netjes afgewerkt resultaat. Ook het hang- en sluitwerk krijgt u meegeleverd bij uw aankoop. Het dak is voorzien van stevig zwart dakleer. U kunt de tuinschuur gemakkelijk zelf in elkaar zetten, maar mochten er toch vragen zijn dan staat ons professionele team voor u klaar. Wij helpen u graag op weg en staan u graag te woord.

Wanneer u op zoek bent naar een grotere tuinschuur, is tuinschuur Hugo echt iets voor u. Met de grote dubbele dichte deur is deze tuinschuur ideaal voor de wat grotere opslag. U kunt hierin zelfs tuinmeubelen opbergen die niet opvouwbaar zijn. De ruimte van 225 x 225 cm biedt vele mogelijkheden. De tuinschuur is opgebouwd uit geprefabriceerde wandelementen van 16 mm dikte. De constructie is extra verstevigd door het houten raamwerk en blijft ook met zwaar weer veilig gesloten. Licht valt binnen door het zijraam met kunststof beglazing en door de nokhoogte van 212 cm kunt u gemakkelijk rechtop staan wanneer u spullen opbergt.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur